984 Etta BIRSå kom dagen for den første udstilling for Etta og årets første for Uva. Det var med stor spænding vi havde set frem til at vise vores nye vidunder frem for både dommer og andre udstillere. Dommeren var fra Danmark, Gert Christensen, og det gik rigtig godt. Etta var super klar, og den meget træning som jeg har lavet med hende bar i den grad frugt. Hun blev BIR Baby, altså Bedste Baby i Racen, så vi var så tilfredse. Når sandheden skal frem, så var det første gang siden Rackham var hvalp, at vi kunne tage fra en udstilling med en fin roset. Du kan se en stribe billeder her, og flere i galleriet.
981 Etta staar paentAt vi så også skulle i Store Ring var bare en ekstra stor fornøjelse. Det var selvfølgelig debut for Etta, men faktisk også for mig. Så der var lidt sommerfugle i maven, og vi fik en rigtig god oplevelse, ligesom vi fik prøvet hvordan det var. Vi blev ikke placeret, så det må vi have tilgode. Da vi kom ud af ringen fik vi af andre udstillere følgende ord med på vejen - "Det kunne I ikke have gjort bedre, rigtig fint".. så nu må vi bare øve og øve.. 

988 Uva paa bordetFor første gang i år skulle vi også have Uva udstillet. Og for en gangs skyld var det Brita der skulle vise hende. Vi har konstateret at Uva nok er lidt mere interesseret, hvis Brita går med hende, uden at vi dog er helt tilfredse. Uva fik Excellent, og det var vi faktisk fint tilfredse med. Også Uva kan du se et billede af her, og et mere i galleriet. 

Vi glæder os allerede til næste gang, så skal Etta med i hvalpeklassen (6-9 mdr. ) og håber at det også går godt her. Det er allerede 20. juni og der vil selvfølgelig komme nyt om det her på siden.