Otto 2Det er jo ikke mange hunde jeg har opdrættet og solgt. Så jeg prøver at følge med i deres liv så godt jeg kan. Jeg kan jo lære meget endnu, og heldigvis for det. Når først man mener man ved alt, så går det stærkt ned ad bakke.. Husk lige det... 

Så i dag var jeg til åbning af vores nye NETTO butik i Storegade, Esbjerg, og havde på forhånd lavet aftale med Hanne og Jørgen Peter om at komme forbi og se hvordan det gik med Otto. Han er Etta's bror, og er på nuværende tidspunkt 1½ år gammel. 

Jeg havde indkøbt en pose "Softies" (naturligvis i Netto) og stor var Hannes overraskelse da Otto med velbehag spiste de nye godbidder.. "Det plejer han altså ikke bare lige at gøre".. Det handler for mig om indpakning og præsentation... I det her tilfælde, lav masser af larm med posen, og vupti, så ryger de ned med velbehag. Faktisk gik Otto flere gange ud til hylden hvor posen lå, og tydeliggjorde at han ikke var færdig "Vuf - jeg vil gerne have en mere".. 

Otto er så fin. Stærk, muskuløs, flot plejet tandsæt, fin fin pels, nydeligt trimmet af Torben. Og det bedste er at han har et fantastisk temperament. Ville lege med bold, nusses, og var helt igennem en fantastisk oplevelse. 

På vejen ud sagde jeg til Otto, at han ikke skulle med mig.. "Nej, det skal han Otto 1ikke. I øvrigt er prisen på ham gået op siden vi købte ham.... " sagde JP, og så var det afgjort. Men for pokker han er lækker, altså Otto.. Se selv her på billederne. 

OttoTak fordi jeg måtte komme forbi, Hanne og JP.