6 dage gamleSå er hvalpene blevet 6 dage, og de stor trives. Uva er begyndt at forlade kassen i længere tid ad gangen, men straks hvalpen kalder, så springer hun til igen. 

De bliver passet efter alle hundekunstens regler, og lider ingen nød. Nu på 6. dagen har de fordoblet deres fødselsvægt, de har travlt med at blive store. 

Sasja og Etta viser ingen interesse endnu for hvalpene, det skal nok komme når først hvalpene kommer ud af hvalpekassen. Så vil hvalpene helt sikkert opsøge dem begge for at få dem til at lege. Det bliver spændende. Men der er længe til.. mindst 14 dage inden de skal på opdagelse. Fra sidst ved vi, at klinkegulvet i køkkenet er en glatbane for små hvalpe, så de første gange bliver det i kort tid, så de kan vænne sig til det nye underlag. 

Lige nu nyder vi bare at Uva passer hvalpene selv, og vores eneste opgave er at sørge for at der bliver skiftet til rent underlag efter behov. Nå ja, og så fodrer Uva.. hun spiser pt. 4 gange om dagen, 2 gange mere end normalt. De suger livet ud af hende, hvis ikke vi sørger for hun får nok mad. 

Nyd de seneste billeder, taget i dag. 

Og hvad er det med de drenge.. de ligger helst på ryggen, og viser deres tykke mave... :-) 

Dreng på ryggen 6 dg