880 Det sidste aftensmåltid sammenI dag er den sidste da, hvor alle 4 er hjemme. I morgen rejser Walther som den første, og hvilken dag det har været. Vi startede som vanligt kl. 06.00 med morgentoilette, og da det var klaret skulle hvalpene lige sove færdig, så først da klokken var 08:15 forlangte de at få morgenmad.. Det var helt underligt at vi ikke stod hos vores lokale sommerhus købmand fem minutter før han åbner og banker på... Så veludhvilede kunne de rigtig boltre sig på vores store sommerhus grund. Overvåget naturligvis.. Maskerne i hegnet kan nok holde en voksen cairn inde, men bestemt ikke de små rotter. Og sikke et vejr vi har haft, udeliv for alle pengene. I skrivende stund, 20:43, sidder vi ude under markisen, hvalpene ligger ved siden af på madrassen og sover. Inden de skal puttes kl. 22.00 bliver de lige sendt på en luftetur i det høje græs. 

879 Næ et bålsted med snavs påPå billederne her, kan du dels se dem spise deres sidste aftensmåltid sammen, og dels se hvordan 3 af dem indtager vores bålsted. 

De har også fået en tur på rutsjebanen i dag, det var de ikke utilfredse med, faktisk kom de tilbage og forsøgte selv at kravle op for at få en tur mere. Jeg var alene hjemme med dem, så det blev desværre ikke til et billede af den leg. 

I galleriet kan du se mange flere billeder, og det lakker mod enden af dette kulds billeder. Jeg lover at komme tilbage med nye billeder, når vi får næste kuld. Tak fordi du så med.