979 Venstre højre venstre højreHvalpene er nu med i vores sommerhus for første gang, det bliver helt sikkert ikke sidste gang. I modsætning til vores forrige kuld, som var født i december, så kommer det her kuld til at være med i sommerhuset i de næste mange weekender. Så de bliver helt sikkert vænnet til bilkørsel. Hvalpene er sammen med Uva i hundeburet bagerst og de to øvrige, Etta og Sasja får så lov at være inde i bilen sammen med os. 

I sommerhuset har vi sat et hvalpegitter op, og lagt hhv. flaming og vinyl under deres vetped. Så er vi sikre på at hvalpene ikke kommer til at fryse på det kolde klinkegulv. Og samtidig er der tændt en radiator lige ved hvalpekassen, så der er styr på det. 

980 På alle fireHer på billederne kan kan du dels hvordan hvalpene ligger højre venstre når de sover. Og der er billede af de første usikre skridt. Det er lidt "Bambi-agtigt" i starten og de vælter nemt. De har alle fået øjne, og nu begynder de små "brydekampe". Fra nu af bliver det sjovere og sjovere for hver dag der går. 

981 Den første brydekampNyd billederne, og se evt. flere i galleriet.