944 Sort nyder at blive nussetNår det er weekend, pakker vi bilen og kører i vores sommerhus. Det nyder vi alle sammen, særligt hundene. Vi er nogle mærkelige nogen.. for når det er sommerhus, så er vi udenfor hele dagen, stort set. Hvis vi havde været hjemme, så var der sikkert nogle huslige gøremål som absolut skulle laves. Så her nyder vi det. I dag har hvalpene for første gang været på græs. Hold dog op som de nød det.

Dagen startede med lidt morgenhygge, som du også kan se her på billedet. Og efter en middagslur ovenpå frokosten i Strandby på restaurant Søstjernen, så var solen kommet frem, og hvalpene var vågne..

942 Sort på græs første gangSå ud på græsset med alle 4 og hold dog op. De gav fuld gas i 20-25 minutter, og så måtte de bæres ind i deres kurv, hvor de splattede ud, og stort set ikke har rørt sig nu i 2½ time. Det er hårdt at prøve nye ting. Her er et par af dagens billeder, og som altid er der lidt flere i galleriet. Galleriet er i øvrigt indrettet så de nyeste billeder vises først.. :-)

 

De to af hvalpene, den røde tæve og den sorte han er solgt. Ring gerne for at høre om muligheden for at købe den gule eller den blå han. Se kontaktoplysningerne her