932 Blå på græsI dag, d. 21/7 er hvalpene præcist 5 uger gamle. De udvikler sig planmæssigt, og forskelligt.. En er en lille bølle, en anden en kælefis, en tredje konstant på opdagelse, og den sidste en blanding af det hele.. Vi lærer for hver dag der går, hvalpene bedre og bedre at kende, og ved præcist hvem der finder på hvilke narrestreger. Og nu er tænderne også kommet, i hvert fald de første små sylespidse.. 

På billedet her er den blå han som sidder "model" på græsset. Med sommerens indtog i Danmark er de ude så ofte det lader sig gøre. Det nyder de i fulde drag. Alt bliver undersøgt.. blade, sten, legetøj, grene på buskene og ikke mindst vores lille vandfontæne. I går lagde den ene sig ned i vandet for at sove.. Det var nok lidt for vådt, så jeg flyttede den i "tørvejr".

Den blå og gule han er endnu ikke solgt. 

928 Fællesspisning på græssetOg det andet billede her er fra fællesspisningen i aften. Hvalpene får deres foder (opblødt) i to små skåle, og i hvalpegitteret. Så slipper vi for at de gamle stjæler deres mad. Og når hvalpene er færdige, lukker vi op og så starter de andre rengøring af både græsplæne, hvor der er spildt, og glasskålene. Alt er pinligt rengjort efterfølgende. 

Og mens de så lige er der, særligt moderen, så stjæler hvalpene lige en mælketår var hende. 

Storesøster Etta er med til at gøre skålene rene, man er vel en Cairn og dermed konstant sulten :-) 

Nyd flere billeder af de små i galleriet.