flytter hjemmefraDen første dag med hvalpene var det rimeligt nemt, at sikre at de blev inde i Uva's kurv, som er både varm og blød. Det er allerede ved at være en saga blot. Hvalpene tonser rundt i kurven, og er meget mobile. På biledet her kan du se noget der minder om et flugtforsøg fra Alcatraz.. Og flere gange hidkaldes vi af Uva, som gerne vil have os til at løfte hvalpene hjem igen. Det gør vi så en femten - tyve gange i løbet af døgnet.

I nat vækkede Uva os med gøen, fordi den ene hvalp var blevet væk.. Den var kravlet UNDER puden, så hun kunne ikke finde den. Dejligt at hun er så vagtsom, og passer så godt på de små. Og det med nattesøvn, det er noget opreklameret pjat, jeg har nu ikke siden onsdag (hvor hun startede med at være hvileløs) sovet i mere end max 3 timer i streg. Det går heldigvis snart over, og når man ved det, er det aldrig så slemt.

Hvalpene tager fint på, og vejede her til morgen hhv. 273 og 268 gram. En vægt forøgelse siden fødslen som nærmer sig 50%..De følges pænt ad. Tæven er stadig nogle få gram efter drengen.