Etta i StorringVi har igen i år været på Bornholm for at deltage i først Dansk Terrier Klubs udstilling, og derefter Dansk Kennel Klubs internationale udstilling over 2 dage. 

Det har igen i år været en super skøn tur, hvor vi har besøgt mange af de skønne seværdigheder på Bornholm. Da min mor er bornholmer, føles det næsten som mit andet hjem, og et gensyn med mange minder fra tidligere års ferier. 

Selve udstillingerne gik rigtig godt, specielt var vi meget glade for de fine kritikker, både på Sasjacairns Uva og Sasjacairns Bruschetta (Etta). 

Etta fik alle 3 dage Særdeles Lovende (den bedste bedømmelse du kan få på en hvalp) og blev Bedste Hvalp alle 3 dage. Vi blev dog ikke senere placeret i konkurrence med hvalpe fra andre racer, så det må vi have tilgode. 

  Herover ses Etta i store ring fredag på DTKs udstilling. 

Uva på BornholmNår vi er på udstilling, så udtaler dommerne en kritik af hunden, og bedømmer herefter hvilken præmiering hunden skal have. For baby og hvalpe er det enten Lovende eller Særdeles Lovende. 

Og når hunden så bliver ældre kommer der flere muligheder. Fra toppen er det Excellent, Very Good, Good, Sufficient, CDisqualified, Cannot be judged. For Uvas vedkommende blev det til Very Good både fredag og søndag, mens dommeren lørdag bedømte hende til Excellent.

Her kan du se hvad dommeren skrev lørdag:Udmærket helhed med rummelig krop, velformet hoved med velplacerede øjne og ører, let stop, veludfyld næseparti, korrekt bid, halsen må ikke være kortere, overlinien kunne være mere stabil, normalt vinklet frem og bag, passende benstammer, bevægelserne har tilstækkelig elasticitet, udmærket pels. 

 Her er Uva på bordet foran dommeren.